Tekil Mesaj Gösterimi

Eski 22-10-2007, 01:25   #3 (permalink)
Ҝ∂ﻞmۼR∂Ŋ
EN Akılsız

Yer: Koca Hestiy Aya Bedenem?
Rep gücü: 0
Rep Puanı: 2035
Ҝ∂ﻞmۼR∂Ŋ Rütbe:  +8Ҝ∂ﻞmۼR∂Ŋ Rütbe:  +8Ҝ∂ﻞmۼR∂Ŋ Rütbe:  +8Ҝ∂ﻞmۼR∂Ŋ Rütbe:  +8Ҝ∂ﻞmۼR∂Ŋ Rütbe:  +8Ҝ∂ﻞmۼR∂Ŋ Rütbe:  +8Ҝ∂ﻞmۼR∂Ŋ Rütbe:  +8Ҝ∂ﻞmۼR∂Ŋ Rütbe:  +8Ҝ∂ﻞmۼR∂Ŋ Rütbe:  +8Ҝ∂ﻞmۼR∂Ŋ Rütbe:  +8Ҝ∂ﻞmۼR∂Ŋ Rütbe:  +8
Tanımlı Cevap: İzmir/Bornova Terörü Lanetledi

Herkes bilsin ki, bu vatan sahipsiz değil, olmayacaktır. Ata'mızın da dediği gibi. Bizim ihtiyacımız olan şey, zaten damarlarımızda mevcut. Damarlarımızdaki Türk kanı, bize gereken cesareti, asaleti ve kuvveti verir.. Biz ayrıcalıklıyız, çünkü biz Türk'üz..

Şu anki ufak tefek başarısızlıkların sebebi askerimizin olmaması veya askerimizin zayıf olması değil, tecrübeli bir lider eksikliğidir. Oraya tecrübeli birisi atandığında emin olun ki, onun arkasında 75 milyonluk bir ordu, gerektiğinde bu vatan toprağını kanıyla sulamak için hazır bekler.. Ama bu konuda işin içine siyaset giriyor, ben siyasete girmeyim, sadece sizlere Osman Pamukoğlu diyim... Bu isim yeterlidir..

Burada medyaya çok büyük bir görev düşüyor. Bugün sabaha karşı olan bu olayın sebebinde aslına bakarsanız medya yatıyor. MEdya, günlerdir Türk Milleti'ni sakinleştirmekve onlara moral vermek için "PKK kıstırıldı, kıskaca alındı" diye haberler yaptılar. O itler ise, biz hala burdayız mesajı vermeye kalktılar.. Bu konuda yapılan her hareket, ters bir tepki verebilir. Çok özen gösterilmeli.

Mesela günlerdir bağırılıyor Kuzey Irak'a gidicez diye. Peki bağıra bağıra operasyon yapılır mı? Tabi ki hayır..

Neyse işin fazla derinine indim sanırım. Üzgünüm kendimi kaptırıyorum bu konuda..

Bu eylemler elbette önemli ama benim kafamı kurcalayan bir nokta var:

Umarım bugün bu eylemlere katılanlar, yarın eline silah verildiğinde bu vatan için savaşmayı göze alabilirler. Umarım bunlar göstermelik değildir, buna inanmak bile istemiyorum...

Alıntı:
baklawaci demiş ki;
Papa ölür hristiyan olursunuz! Hrant ölür ermeni olursunuz! bugün 16 ŞEHİT verdik!!!
Kaçınız TÜRK olacaksınız?!
O konu da, son paragrafıma yakın bir anlam içeriyor diyebiliriz. Sözde duyarlı kesim, sözde entellektüel kesim işte onlar. "Ay biz aydın düşünüyoruz" diyen, bizi gerikafalılıkla suçlayan gerikafalılardır onlar.. Ne yazık ki öyleleri aramızdalar ve onlardan utanç uyuyorum...

Bir ermeni ölmüş, yazıkmış. İsterse ermenilerin soyu kurusun ben niye ermeniyim diyecem? Üzülürsün o ayrı konu ama bu "ermeniyim" demeni haklı çıkarmaz.

Neyse ben yine kaptırdım kendimi. birisi şu klavyeyi elimden alsın yoksa ben bu konularda günlerce yazarım...

Ҝ∂ﻞmۼR∂Ŋ isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı yaparak aynı kişiye cevapla