Tekil Mesaj Gösterimi

Eski 23-11-2007, 17:33   #4 (permalink)
burakbrs16
EN Akılsız

Yer: ENA Ailesi
Rep gücü: 0
Rep Puanı: 875
burakbrs16 Rütbe: +7burakbrs16 Rütbe: +7burakbrs16 Rütbe: +7burakbrs16 Rütbe: +7burakbrs16 Rütbe: +7burakbrs16 Rütbe: +7burakbrs16 Rütbe: +7
burakbrs16 - ICQ üzerinden mesaj gönder burakbrs16 - AİM üzerinden mesaj gönder burakbrs16 - MSN üzerinden mesaj gönder burakbrs16 - YAHOO üzerinden mesaj gönder
Tanımlı Cevap: Bir kızı seviyorum açılamıyorum ve kızın çıkdıtığı var taktiği olan?

Alıntı:
killer man demiş ki; Mesajı Göster
Yerini tam buldun mu bilmiyorum ama adamını buldun sanırsam

Şimdilik kızı seviyorsan önce ilişkisini bozmalısın.Kızın erkekten ayrılması için erkeğe yalanlar söyle. Ancak çocuğu öyle bir tembihle ki senin dediğini söylemesin.

Kız erkekten ayrılınca kız üzülecektir büyük ihtimal. İlk gün değil de bir kaç gün sonra kız mutsuzken yanına git ona;
- Üzülme be! Senin gibi güzel kıza erkek mi yok. Keşke benimle çıksaydın. Dediğinde kız sana ''hö?'' veya ''ne?'' diyecektir. Sende;
- Seni Seviyorum Ayşe... Benimle çıkarmısın de. %60 oranla kabul edecektir. (bu ayşe fatma da olabilir)
çıktığı cocugu bilmiyorumasslan Arada bir bakıorm öle kıza oda bakdığında ne bileym utanırmış gibi olurorm ve ona bakan gözlerimi başka bir yöne çeviriom arada sırada da o bana öyle bakıp kalıyor....

burakbrs16 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı yaparak aynı kişiye cevapla