Tekil Mesaj Gösterimi

Eski 23-11-2007, 20:03   #1 (permalink)
crazy_mac
EN Afilli

crazy_mac - ait Avatar

Yer: 1453 de fethedilen yer
Rep gücü: 49
Rep Puanı: 1557
crazy_mac Rütbe:  +8crazy_mac Rütbe:  +8crazy_mac Rütbe:  +8crazy_mac Rütbe:  +8crazy_mac Rütbe:  +8crazy_mac Rütbe:  +8crazy_mac Rütbe:  +8crazy_mac Rütbe:  +8crazy_mac Rütbe:  +8crazy_mac Rütbe:  +8crazy_mac Rütbe:  +8
crazy_mac - MSN üzerinden mesaj gönder
Tanımlı ßomßa yapımı çok kolaylar! [Evde Denemeyiniz]

Yasal Uyarı : Şimdi vereceğim tarifleri 12 yaşından küçükler uygulayamaz büyüklerin ise evde yapması halinde olabilcek kazalardan şirketimiz sorumlu deildir

SİS BOMBASI
Gerekenler Potasyum nitrat 60g Toz Şeker 40g

Yapılış: Bu ikisini önce ayrı ayrı sonra beraber ezin. Ne kadar çok ezerseniz o kadar kaliteli olur. Baya parlak bi şekilde sarı ışık vererek yanar. Bolcada beyaz renkli duman çıkarır.

Eğer daha kaliteli olmasını istiyosanız şekeri bi beherglasta yada borcam bi kapta iice ısıtın. Bal kıvamına geldiinde ateşi söndürün. Dikkatlice PN ı ekleyip karıştırmaya devam edin iice karışmadıysa, karıştırıken biraz daha ısıtın. Sona bi fitil kaktırıp yakın.

Ayrıca buna karabarut ekleyip yakarsanız geceleyin daha güsel bi görüntü verio. sarı kırmızı karışık bişi. Ama sakın karabarut eklediiniz karışımı ısıtmaya kalkmayın .. e bunu yapmaya kalkışçak adamın o kadar kafası çalışıodur heralde.. Ayrıca alüminyum tozu ekleyip yakarsanız dehşet bi görüntü ortaya çıkıyoda.. onu nası elde etçeniz... zor... neyse onuda bi ara annatırım.

EL YAPIMI BORU TİPİ BOMBA
30 sm boru tek tarafı kör tıpayla kapatılır.ağğız tarafı na bir vidalı kapak yapılır kapağı prtasından del. böylece bomba kalıbımız hazır .malzeme isebakkaldan alacağıntorpil ben im ntercihim ise füze ben hep ondan yaparım daha ii oluyor.neyse borunun3 sntim boşluk kalacak şekildeiçine doldurağzını sıkıca kapat .bir fitili delikten içeri bırak ateşleme içinse bir sigara yak izmaritini kopart yanmayan kısmı fitile tak{kısa marlboro olsun beni,m tercihim]sonra parça tesir istersenkoli bandını albantı aç veaçtığın yerlereçivileri dizbu bantı boruya dola bizzat denenmiştir gayet etkili

EVDAKİ MAZEMELERDEN ZEHİRLİ GAZ YAPIMI
Eveet;hepinizin evinde mutlaka ACE ,TUZ RUHU,ve KLORAK vardır sanırım...Duyar gibi oldum eveeeet.Önemli olan bunları karıştırma metodu ;ilk etapta bos bir kova bulun icine ace ve klorak sırasıyla dökün ardindan dikkatli bi sekilde tuzruhunu ekleyin ve KESİNLİKLE SOLUMAYİN veee istege gore ister şişede ister kovada servis edin affiyet ola...(ayrica mükemmel bir saldiri ve tahri

BUDA BAŞKA BİR SİS BOMBASI YAPIMI
Pinpon topunu ortadan ikiye ayırıouz. sonra ikiye ayırdıımız topu makas veya tırnak makasıyla çok küçük parçalara ayırıouz. parçalar ne kadar küçük olursa sonuç o denli muhteşem oluo. parçalama işleminin ardından parçalarımızın sayısa göre büyüklükte bir alüminyum folyo kesiouz. parçaları folyoya koyuyouz. parçaların olduğu bölümü balon şekline getiriouz. o bölümü çok fazla sıkmamak gerekio. işlem bittiğinde içinde top parçaları bulunan folyo armut ya da dar ağızlı bir ampul şeklinde olmalıdır. soora bir çakmak yardımıyla folyoya direk olarak tutmadan yani fazla yaklaştırmadan ısıtmaya başlıouz. yaklaşık yarım dakika içerisinde cooossss die bir ses duyuyouz.. panik yapmadan bi kaç sanie daha ısıtıouz ve o da nesi: folyo acaip bi şekilde tüterek kalın ve yoğun bir şekilde duman çıkartıo. ısıtmaya dewam eetikçe de dumanlar her tarafı sarıo.Malesef artık tribünlerde kullanamadığımızdan böyle şeylerle uğraşıyoruz

Buda konuyla ilgili video

"Sis Bombasi" Youtube Videosu

ERROR: Eğer bu videoyu izleyemiyorsanız YouTube sitesine erişim yoktur ya da FLASH yüklemeniz gerekir..

Konu crazy_mac tarafından (23-11-2007 Saat 20:42 ) de değiştirilmiştir.
crazy_mac isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı yaparak aynı kişiye cevapla