Tekil Mesaj Gösterimi

Eski 18-12-2007, 12:51   #1 (permalink)
izmirlinihat
Site Sahibi

Yer: BORNOVA
Rep gücü: 500
Rep Puanı: 9610
izmirlinihat Rütbe: +13izmirlinihat Rütbe: +13izmirlinihat Rütbe: +13izmirlinihat Rütbe: +13izmirlinihat Rütbe: +13izmirlinihat Rütbe: +13izmirlinihat Rütbe: +13izmirlinihat Rütbe: +13izmirlinihat Rütbe: +13izmirlinihat Rütbe: +13izmirlinihat Rütbe: +13
izmirlinihat - MSN üzerinden mesaj gönder
Icon37 Yönetimdeki Köklü Değişiklik

Son 1 aydır forumENA da yetki verdiğimiz çoğu kişinin belli bir süre sonra bu yetkiyi kendi çıkarları , şan , şöhret , ün ve bunun gibi gelip geçici değerler için kullandıklarının tespiti üzerine
TÜM ÜYE VE YÖNETİM KADROSUNA DUYURUYORUZ:

-Son zamanlarda hiç bir sebebi olmadan foruma gelmeyen tüm yönetim kadrosundaki kişilerin forum ile ilişkisi kesilmiştir.

-Eski yöneticilerin mevcut yöneticileri kışkırtmak ve üyelerin içine hin sokmak sebebiyle açtığı tüm konular temizlenmiştir.

-Eskiden bu site için emek verip sonrasında sitenin itibarını sarsıp üyeler arasında provakatörlük yapan tüm eski yöneticiler siteden atılmıştır.

-Tüm üyelerin temiz bir forum kullanması için özenle seçilen yönetim kadromuza bu zor görevi başarıyla yapmayı sürdürdükleri için tüm üyeler huzurunda bir kez daha teşekkür ediyoruz

-Bu açıklamayı vesile bilerek bir kez daha duyuruyoruz forumENA bir ailedir bizde bu ailenin bireyleriyiz

*Tüm üyelerimize iyi forumlar , yönetim kadromuza iyi görevler

HAFTA İÇİ HERGÜN

19:30 - 21:30

izmirlinihat isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)