Tekil Mesaj Gösterimi

Eski 22-01-2008, 23:21   #4 (permalink)
ArtvinTr
EN Ahlaklı

ArtvinTr - ait Avatar

Yer: Kocaeli/GEBZE
Rep gücü: 62
Rep Puanı: 1894
ArtvinTr Rütbe:  +8ArtvinTr Rütbe:  +8ArtvinTr Rütbe:  +8ArtvinTr Rütbe:  +8ArtvinTr Rütbe:  +8ArtvinTr Rütbe:  +8ArtvinTr Rütbe:  +8ArtvinTr Rütbe:  +8ArtvinTr Rütbe:  +8ArtvinTr Rütbe:  +8ArtvinTr Rütbe:  +8
ArtvinTr - ICQ üzerinden mesaj gönder ArtvinTr - AİM üzerinden mesaj gönder ArtvinTr - MSN üzerinden mesaj gönder ArtvinTr - YAHOO üzerinden mesaj gönder ArtvinTr - SKYPE üzerinden mesaj gönder
Tanımlı Cevap: Rep & Rep gucu ne ıse yarıyo

Arkadaşım

Rep Puanı:Yani sitedeki itibarın.Sen güzel paylaşımlarda bulunuyorsan arkadaşların tarafından beğeniliyorsan onlar sana rep atar ve repin yani itibarın yükselir.
Rep gücü:Bir kişinin paylaşımını beğendiğin takdirde ona atacağın repin miktarı.Rep gücü rep puanına ve mesaj sayına göre artar.Sanıyorum benim rep gücüm 39.Eğer ben bir üyeye rep atarsam repi 39 daha artıcaktır.Site sahibi unvanlı üyelerin rep gücü 500.Eğer bir site sahibi paylaşımını beğenirse itibarın büyük ölçüde yükselebilir Yardımcı olabildiysem sevinirim.

ArtvinTr

Ey Türk istikbalinin evladı!

...Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

M. Kemal ATATÜRK

.................................................. ..................................................

"Çünki O Bir Kral" Youtube Videosu

ERROR: Eğer bu videoyu izleyemiyorsanız YouTube sitesine erişim yoktur ya da FLASH yüklemeniz gerekir..

ArtvinTr
ArtvinTr isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı yaparak aynı kişiye cevapla