20-06-2008, 22:19
|
#17 (permalink)
|
|
EN Akıllı
Yer: Shark al avsat
|
ForumENA Yönetimi Fırtına'nın Yorumu İle
acezz : Çok iyi tanıyorum ama unutkanlık boy gösterdi bende o yüzden hakkında yorum yapmayayım...
AliaKMonas : Kazaya kurban giden, faili meçhul bir ban olayının kurbanı olan arkadaşımız. ban olayı sırlar dünyası misali...
durmusanil13 : Ben siteden atıldığımda Asistan iken halen öyle devam eden bir arkadaşımız...
Pessimist_Bozo : Eski günlerde başlamadan biten bir ''İsyan'' esnasında moderatörlükten çıkartılıp, şuan asistan olan birisi...
reosta007 : Yorumsuz.
rodeo_27 : Yorumsuz.
RooTeXMaSTeR : Halen asistan...
scarface_1983 : Hey gidi günler heyy, defalarca özel mesaj ile kibarca uyardığım 120 mesaj ile asistan olup haken asistan olarak devam eden birisi...
sshaqq32 : Bir aralar ortalıktan yok olup yeniden sitede aktifleşen birisi o bir Asistan...
_L0rDWoLdEm0rt_ : Kullandığı cümlelerde i harfini ı olarak kullanan, alfabemizin diğer harflerini de olduğunca yok sayan eski bir forumENA'lı(z0r058) konuştukça batmak battıkça çıkmamaya gayret gösteren birisi...
3n3sboy2 : İlk gördüğümde bir an haber sitelerinin sahibi sandığım birisi, gün boyu güncel bölümünü güncelleyen birisi ama kullanıcı adı antipati yaratıyor bende Enes Bey bile yakışırdı yani bir bakıma şuankine karşın...
Alpasl@n : Kendi halinde milli duygularını her seferinde en güzel şekilde sergileyen birisi, hiçbir polemiğim bile olmadı onunla...
blademaster : Çok iyi tanırım, her defasında takibe alırım, ama bir türlü ısınamadım. bilmiyorum içimden gelmeyen bir duygu. aramızda bir muhabbet yok olsa da insan duygularını gün yüzüne çıkarmalı...
gaqqos : O bir Elazığ aşığı, O bir gagoş forumENA'nın gagoşu ...
gs_mortal : Adı gibi kişilğide Mert olan, derin konulara girmeyen birisi :P...
killer man : Özledim seni yahu...
KolayPremium : Çok karizmatik bir bot, uzun süredir göz önünde değil. fişi çekik inzivada kalıyor... :P
KsKliJoJuK : Çocuk ile JoJuk karışımı birisi...
lordnelsono6 : Yorumsuz.
mokokocu2 : Korku videları ile tanıdığım birisi eskilerden ...
monur : Panik ataklı bir arkadaşımız...
orcun_91e : Atlantik okyanusu hayaline kapılan, Sanal alemde webmaster'lık işleri ile ilgilenen birisi, forumENA'nın çok eski bir spor editörü...
quentina : Etrafta fazla görünmeyen kendi halinde birisi...
seckinbursa : forumENA'nın seçkini...
stroker288 : Bir ara gereksiz yere birisiyle polemiğe girdiğini, o polemiği günlerce sürdürüğünü hiç unutmam...
suadof : İyi tanırım alakam olmayan birisi....
yurttas1 : O bizim hem abimiz hemde hocamız, Türk'lüğe aşık saygıyı hak eden bir abimiz...
DJ PİSAGOR : Webmaster'lık hayatında başarılı, her ihtiyacım olduğunda bana yardım eden bir hocamız, ''ENA İnternet Hizmetleri''nin kurucusu...
izmirlinihat : forumENA'nın tercümanı, forumENA'nın halkla ilişkiker sorumlusu ''ENA İnternet Hizmetleri''nin kurucularından birisi ve bilgisayar teknisyeni...
anıl1111 : 45 sıra numaralı aniden yok olup aniden ummadık bir yerde çıkan, yaşını komik bir şekilde itiraf konusuna itiraf eden birisi ...
*-*-*
Bu konuda birinin hakkını yiyoruz arkadaşlar kanımca Yönetim Takımı linkine tıklayınca orada lordkaya01 var sitede ENAltın üye. o da yönetim sayfasında ise onunda adı geçmeli bu yorumların içerisinde
lordkaya01 : İlk altın(renk ile) kaplı üyemiz, ENAltın gelişiminin ilk ve tek örneği...
|