Tekil Mesaj Gösterimi

Eski 23-06-2008, 03:11   #21 (permalink)
KsKliJoJuK
EN Akıllı

KsKliJoJuK - ait Avatar

Yer: KARŞIYAKA
Rep gücü: 85
Rep Puanı: 3264
KsKliJoJuK Rütbe:  +9KsKliJoJuK Rütbe:  +9KsKliJoJuK Rütbe:  +9KsKliJoJuK Rütbe:  +9KsKliJoJuK Rütbe:  +9KsKliJoJuK Rütbe:  +9KsKliJoJuK Rütbe:  +9KsKliJoJuK Rütbe:  +9KsKliJoJuK Rütbe:  +9KsKliJoJuK Rütbe:  +9KsKliJoJuK Rütbe:  +9
KsKliJoJuK - MSN üzerinden mesaj gönder
Tanımlı Cevap: KsKliJoJuK 'a sorular...

- Dostum dediğin en yakın arkadaşım dediğin kişi sana "Seni Seviyorum, Sana Aşığım" dese tepkin ne olurdu? : Sen Arkadaşımın Aşkısın Derdim

- deve mi cücemi ??. Ortası

- inatçı mısın ??. en çok hangi konuda inat edersin ??. İnatçı Değilim Ama Bana İnat Birşeyelr Yapan Kişilere Karşı bende İnat yaparım

- hırslı mısın ??. bu iyi bi özellik mi ??. :Hırslıyım bence Bu iyi Bir Özellik Hırslı Olunca Bence Daha Başarılı Olup iyi Yerlere Gelebiliyorum

- ajdarı seviyo musun (( seviyom dee )) : HAYIR AJDARSIZ BİR TÜRKİYE için El Ele

- konuşkan mısın ??. Evet Azda Olsa Gevezeyim

- çekimsermi girişken misin ??. Girişken xD

- en sevdiğin iyiki varmış dediğin bi özleliğin var mı ??. Futbol Oynayabilme Yeteneğim...

- elinde olsa fiziki anlamda hangi özelliğini değiştirirsin ??. Değiştirmeye Bence Gerek YoK xD

- aynaya baktığında en beğendiğin 3 şey ??. Aklıma Şuan Gelmiyor

- "" ben hüzündüm beni sen seçtin ..."" nasıl bi söz ??. Çok güzel

- şarkıyı sözü için mi dinlersin ??. Hem Sözü İçin Hemde Müziği İçin yani Sözlere Uyan Bir Müziği Varsa O Zaman O şarkı Mükemmel Olur