PlayStation 3 içinde Bedava blue*-ray flim izleyin konusu , Arkadaşlar çok basit mantık ama bilmeyenler için bir önerim olcak benim devamlı divx indirdiğim bi site var ordan blue-ray film ler veya blueray den rip yapılmış filmleri indirip usb hard-diskime ...
|
|
|||||||
| KAYIT OL | Yönetim Takımı | Üye Listesi | Tüm konuları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) |
|
EN Afacan
![]() Üyelik Tarihi: 06-01-2007
Yer: Narlıdere/İzmir
Rep Gücü: 28
Rep Puanı: 352
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar çok basit mantık ama bilmeyenler için bir önerim olcak benim devamlı divx indirdiğim bi site var ordan blue-ray film ler veya blueray den rip yapılmış filmleri indirip usb hard-diskime atıyorum onuda ps3 e bağlıyorum ve mükemmel kalitede filmleri izliyorum tabi hd tv sahibi olmanız şart bu konuda. Tek blue-ray değil standart divx ve hd filmleri izleyebilirsiniz isterseniz bi sakıncası olmazsa filmleri indirdiğim sitenin ismini de veririm dün bu 300 denen filmi blueray den rip olarak indirdim 3 gb gibi bişeydi attım hard-disk e bağladım onu da ps3 e cillop gibi kalitede filmi izlemedim niye diyiceksiniz başına baktım görüntüler yetti filmide 1-2 gün içersinde izlicem herkese bu yöntemi tavsiye ederim..(ALINTIDIR!!!!!!!!) ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
EN Afacan
![]() Üyelik Tarihi: 06-01-2007
Yer: Narlıdere/İzmir
Rep Gücü: 28
Rep Puanı: 352
![]() ![]() ![]() ![]() |
Linkler buyrun; bu blue-ray ve hd ler için http://www.divxevi.com/forumdisplay....e=2&order=desc bu normal divxler için Divx Download - DivxLerim.COM buda benim indirdiğim blue rayden rip 300 filmi linki 300 Spartans 2006 BDRip AC3 DUAL TR-EN DWR - DivxLerim.COM |
|
|
|
![]() |
| Konu Yönetim Seçenekleri | |
| Konu Gösterim Seçenekleri | |
|
|